Paul van Dyk, Mark Knight и Nicky Romero отново в София 29.01 | 13:52

Легендите на електронната музика ще гостуват у нас през февруари

От Мартина Панайотова

На 8 февруари българските фенове ще се срещнат с иконата на електронната сцена – легендарният Paul van Dyk. Пионерът в транс музиката пристига в Yalta Club точно месец преди спектакъла A State Of Trance 600, така че феновете могат да се подготвят за една чудесна генерална репетиция преди визитата на Armin Van Buuren и армията от артисти, които ще доведе в зала "Арена Армеец”.

Той е сред малкото артисти, които могат да се похвалят с почти всички възможни отличия за една музикална звезда. Номинация за Грами и няколкократно носител на титлата DJ № 1 в света в двете престижни класации на DJ Mag и Mixmag,  са само част от признанията, които има в кариерата си германския артист.

На 9 февруари, за втори път Yalta Club ще е домакин на единственото черно парти с изцяло българска рап музика "Легенда". Този път специален гост на вечерта ще е една истинска хип-хоп легенда – Spens. Посетителите в клуба могат да очакват един ударен лайв, включващ всички негови класики, но и за първи път изпълнение на живо на чисто новото му парче "Новата вълна”. 

Само седмица по-късно, на 16 февруари, за първата си визита в България ще пристигне вундеркиндът на съвременната транс и хаус сцена Nicky Romero. Само 23-годишен той вече е желан гост в най-престижните клубове и фестивали. Талантът му е безспорен и не случайно до сега е записвал само със "скромни" имена като David Guetta, Tiesto, Avicii, Kelly Rowland, Usher, Madonna и своя ментор Fedde Le Grand. 

И след поредицата от големи звезди, февруари ще завърши повече от запомнящо се. На 23-ти февруари Yalta Club ще отпразнува 23-тия си рожден ден с любимеца на българската публика Mark Knight. Трудно с думи могат да се опишат емоциите и настроението, което той винаги създава със сетовете си. Затова повече от ясно е, че датата 23-ти февруари 2013 г. ще влезе в българската клубната история с едно от най-добрите партита.

Билети за събитията в Yalta Club могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim и Ticketstream.

Водещи

Най-четени