True Badness с грандиозно парти по случай третия си рожден ден 05.06 | 07:14

D Double E и True Tiger ще зарадат феновете си в София на партито по случай третия рожден ден на True Badness и лаунч партито

От Микаела Мохарамян

Тази събота (8 юни) София ще бъде разтърсена от грандиозно парти в *MIXTAPE 5*, oрганизирано от True Badness по повод третия им рожден ден. Но има и още един повод – отпразнуването на българското "лаунч” парти по повод шестото издание на "Outlook Festival”, който се провежда в Хърватска. Това е най-големият  фестивал за  house, techno, dubstep, reggae, dub, hiphop, garage, grime и електронна музика в Европа.

True Tiger са британски  продуценти, които правят всичко от UK Garage, Grime, Dubstep, HipHop, RnB, Bass до Acoustic + Nu Rave.

D Double E -  наричан още "най-великото Grime MC за всички времена" и "MC-to на MC-tata" - с тези титли е удостоен един човек, който е сред най-гениалните и влиятелни фигури в британската ъндърнграунд сцена вече над десетилетие.

На сцената в събота вечер (8 юни), ще излязат още: изгряващата звезда на българската DnB сцена L 33, двамата братя от Солун – Uzzi и Diamondz.

Локален съпорт от Vanks, Tekniq и Tommy Gun.

Водещи

Най-четени