Азис излезе от болница. Вече е жива кукла 18.05 | 12:42

Певецът разказва в ефир за турнето си в САЩ и пластичните си операции

От iNews.bg

Азис ще бъде гост в телевизионния таблоид "Горещо" по Нова ТВ тази събота (19 май) от 22.00 часа, съобщиха продуцентите му от Diapason Records.

Пред Венета певецът разказва каква е истината за турнето му в САЩ, а зрителите ще могат да видят с очите си резултата от последните естетични корекции, на които се подложи.

Още със заминаването му в САЩ а и през цялото му пребиваване там в интернет пространството се появи информация за скандали около участията му там. Поп-фолк певецът запази мълчание и не направи дори един коментар за събитията отвъд Океана.

Това, което сподели на водещата е: "Америка ми се отрази ужасно добре! Аз направих най-успешните участия – не знам дали някой е правил по-успешни участия от мен там. Мисля, че не!".

Пред камерата той говори и за един от най-дискутираните в публичното пространство въпроси – какъв хонорар е получил за изявите си там.

Изпълнителят ще удиви зрителите на Нова ТВ не само с интригуващи разкрития за трансокеанското си турне, а и с новата си визия. Малко след като се завърна от страната на неограничените възможности, звездата легна под ножа за пореден път и коригира устните, скулите и гърдите си.

Азис не крие, че е доволен от промените във външния си вид, но има леки притеснения единствено за размера на гърдите си в момента, тъй като са станали малко по-големи, отколкото е очаквал.

Колкото до лицето му, то досущ прилича на кукленско, както сами можете да се уверите от снимката:

Водещи

Най-четени