Андрей Слабаков се премести да живее в ромското гето 14.01 | 15:33

Нова ТВ стартира уникален реалити формат – „Шатра“

От Мартина Панайотова

"Шатра” е името на най-новия рiалити формат, който ще стартира в ефира на Нова ТВ, а уникалното в него е, че ще събере под един покрив известни български личности с четири големи ромски фамилии.

"Шатра” ще забавлява зрителите, като в същото време ще разкрива начина на живот на ромите в България, неговата пъстрота, простота, веселие и проблеми.

В рамките на няколко дни БГ звезди ще трябва да живеят в ромската общност, като се съобразяват с правилата, обичаите и реда в семейството Първите, които ще влязат в "Шатра", са музикантът и артист Любо от "Те", режисьорът, сценарист и актьор Андрей Слабаков и ко-водещата в "На кафе" Диляна Маринова-Джуджи.

Реалити форматът ще поднесе много необичайни и комични ситуации, музика, танци, напрежение, драматични моменти и не на последно място, ще разкрие могат ли известните личности да живеят с ромските си домакини под един покрив и на какво могат да се научат един друг.

Продуцент на предаването е продуцентска къща "Паприка Латино" ("X Factor”, "Черешката на тортата”, "Фермер търси жена”). За първи път "Шатра” се излъчва в Румъния, където постига изключителен успех, а след това в Сърбия.

Какво ще се случи, когато четири ромски фамилии посрещнат българските звезди, какво ще вземат един от друг – чаша сол или чаша захар, предстои да разберем скоро.



Водещи

Най-четени