Берен Саат и Къванч Татлъту отново заедно в нов сериал 21.01 | 14:07

Снимките му започват през април, след това Берен се отдава на едногодишна почивка

От Олга Андреева

Турската актриса Берен Саат и колегата ѝ Къванч Татлъту, които българските зрители видяха да се превъплъщават във фатално влюбените Бихтер и Бехлюл в сериала "Забраненият плод", отново ще играят заедно.

Чаровната двойка ще се събере на снимачната площадка за филма "Жасмините още ли пушат?" по романа на турската писателка Алев Алатлъ.

Снимките на филма, който, както и "Забраненият плод", ще бъде продуциран от "Ай япъм", започват през април и ще продължат осем месеца. Във филма ще участва също Халил Ергюн ("Али Ръза" от "Листопад").

Този филм обаче ще бъде последният на Берен преди да си вземе едногодишна почивка. През юни ще приключат и снимките на телевизионната поредица "Каква е вината на Фатмагюл?", която ще се излъчва в България под името "Пепел от рози".

Берен, която вече шест години постоянно се снима в турски сериали, смята след това да си даде почивка, защото се чувства уморена и иска да замине на ваканция с приятеля си, французина Сезар, съобщава БТА, позовавайки се на в. "Хюриет".

Именно затова е отказала да участва в сериала по романа на нобеловия лауреат Орхан Памук - "Джевдет бей и неговите синове", който ще започне да се заснема през септември. Главната роля в него ще се изпълнява от Кенан Имирзалъоглу. 

Водещи

Най-четени