Валери се разрева за Николета 09.10 | 12:35

Защо футболистът се държи като малко дете?

От Цанка Донкова

Съдбата на връзката между Валери Божинов и Николета Лозанова вълнува адски много хора и техният брой се увеличава с всеки изминал ден.

Въпроси като Заедно ли са двамата? Дали между съпрузите е застанала изневяра? Има ли някакъв шанс да се съберат? се появяват един след друг в медииното пространство.

Николета обаче максимално се възползва от целия шум, който е около семейството ѝ и стартира свое телевизионно предаване. Още повече, че с цел да привлече зрителски интерес Лозанова обеща, че ще разкрие всичко за отношенията си с Валери в ефир.

От пилотния брой на "Поверително с НиЛо" разбрахме само, че понастоящем двамата не живеят заедно, но все още никой от тях не е подал молба за развод.

По време на снимките обаче, Валери изненадващо се появи, за да вземе дъщеря им Никол. Притиснат от екипа на предаването, той обеща да гостува в един от следващите броеве.

Обещаното интервю, футболистът дал не на кой друг, а на близък приятел на известното семейство - Азис. Именно по време на разговора между двамата Божинов се разчувствал.

Вижте повече за интервюто и сълзите на Божинов в Jenite.bg.

Водещи