Венелин Петков изригна срещу Росен Петров 11.02 | 17:07

Напускането на бившето ченге от bTV било непрофесионално

От Надежда Стоянова

Начинът, по който Росен Петров напусна предаването "Нека говорят" миналата неделя, определено беше доста скандален. Именно по тази причина още дълго ще се говори за постъпката му. И въпреки скорострелната смяна на лицето на предаването, бившият кадър на "Шоуто на Слави" бил препоръчал на негово място да се появи Венелин Петков.

Новинарят обаче се оказа изключително обиден от предложението на своя колега, както и от някои негови коментари. По тази причина и той, подобно на представителите на родния шоубизнес, използва профила си в социалната мрежа Facebook, за да сподели мнението си.

"Днес разбрах, че Росен Петров ме бил предложил за свой "наследник”, а също така и че съм го "мразел”. Господин Петров, имате грешка.

Първо, аз упорито вярвам, че не живеем в Северна Корея и "наследници” не се определят еднолично. Вашето мнение за това кой трябва да води опороченото от вас публицистично предаване няма абсолютно никакво значение. Предаването не е "ваше”, а моят професионален път така или иначе няма нищо общо с него", написа Петков.

Цялото обръщение на Венелин Петков четете на страницата на Econ.bg.

Водещи