Веселин Маринов с кариера в политиката? 22.03 | 09:46

Активисти на ГЕРБ твърдят, че певецът ще е кандидат-депутат на партията от Велико Търново

От Елена Кирилова

Култовата родна звезда Веселин Маринов може да стане кандидат-депутат на ГЕРБ от Велико Търново, съобщиха активисти на партията пред в. "Труд".

Те не изключват възможността певецът да стане водач на листата за парламентарните избори през следващата година. Както изпълнителят нееднократно се е хвалил, е родом от Полски Тръмбеш - град, намиращ се в близост до Велико Търново.

В последно време името на Маринов се свързва с това на вицепремиера Цветан Цветанов, който преди три години бе избран мажоритарно от Великотърновска област.

От своя страна любимецът на дамите над 40-те години заяви пред вестника, че за пръв път чува за подобни идеи и че му е тъжно, без да отбележи какво причинява подобни емоции у него.

"Тъжно ми е", бе коментарът на Веселин Маринов, когато е бил потърсен да разясни повече подробности около новината, че ще става депутат.

Братът на певеца Марин Маринов пък обясни, че няма да се учуди, ако изпълнителят стане депутат.

"Веселин обаче не ми се отчита. Нито аз го питам за делата и проектите му, нито той напъва да ми споделя. Последно се видяхме преди двайсетина дни. Когато сме заедно, си говорим за другарки”, заяви Марин Маринов.

Надяваме се, че депутатската кариера на Веселин Маринов няма да стане причина за прекратяване на звездната му кариера.

Наскоро певецът издаде новия си албум "Един мъж на 50", който ще представи пред феновете си с концерти в цялата страна.

Водещи

Най-четени