Взеха децата на Чарли Шийн 02.03 | 16:17

Бившата му съпруга получи ограничителна заповед срещу него

От Олга Андреева

Актьорът от ситкома "Двама мъже и половина" Чарли Шийн, чийто живот изглежда достатъчно объркан напоследък, сега е бил лишен от децата си, съобщи сайтът Female First.

Полицията е взела от дома му двамата му синове, след като бившата му съпруга, Брук Мюлер, е получила временна ограничителна заповед срещу Чарли. Брук е успяла да убеди съдията, че Шийн я е заплашил и, че се чувства притеснена за безопасността си.

Ограничителната заповед означава, че двамата не бива да се доближават на по-малко от 90 метра един от друг.

Децата обаче няма да живеят и при майка им, тъй като тя все още е на възстановителна програма и има право да ги вижда само по няколко часа дневно.

Относно бъркотията около хитовата комедия, снимките на която бяха прекратени заради публичен сблъсък между Чарли и Чък Лори, главният актьор заяви, че колегата му Джон Крайър напълно го подкрепя в битката му срещу продуцентите на шоуто.

Все пак Чарли заплаши да съди CBS и заяви, че, за да се върне в сериала, заплатата му ще трябва да бъде вдигната на 3 млн. долара на епизод от настоящите 1,8 млн. долара, с които също е най-високо заплатеният актьор в американски сериал.

Изглежда, въпреки странното си поведение, Чарли не губи подкрепата на феновете си. След като си направи акаунт в Twitter във вторник, за осем часа той успя да събере 600 000 последователи.

Водещи

Най-четени