Спират „Двама мъже и половина“ заради обиди на Чарли Шийн 25.02 | 08:49

Остър сблъсък между Шийн и Чък Лори ще остави недовършен хитовия комедиен сериал

От Олга Андреева

Телевизионна мрежа CBS спря в четвъртък производството на най-хитовата си комедия "Двама мъже и половина" до края на сезона, след като звездата Чарли Шийн атакува с нецензурни думи продуцента на сериала, предаде Ройтерс.

Решението идва дни преди Шийн, най-високо платеният актьор в американска телевизия, да се върне на снимачната площадка, след третия си в рамките на 12 месеца престой в клиника за лечение на зависимости.

Снимките на "Двама мъже и половина" бяха спрени през януари, когато 45-годишният Шийн беше принуден да потърси помощ, след като диво 36-часово парти в дома му завърши в болница.

Тази седмица Шийн нарече публично продуцента и един от създателите на "Двама мъже и половина", Чък Лори, "шарлатанин, решил да не си върши работата", "глупав, глупав малък човек" и с други по-нецензурни определения.

От CBS заявиха следното: "Въз основа на всички изказвания на Чарли Шийн и неговото състояние, CBS и Warner Bros. Television взеха решение да преустановят производството на "Двама мъже и половина" до края на сезона".

Шийн бързо отвърна на удара в отворено писмо, връчено на TMZ.com, отново обръщайки се към Лори по унизителен начин.

"Призовавам всичките си красиви и верни фенове, които се радват на това шоу в продължение на почти десет години, да бъдат рамо до рамо с мен по пътя ми през правосъдната система", призовава в писмото си Шийн.

Четири от финалните осем епизода за настоящия тв сезон, който приключва през май, вече бяха спрени заради липсата на главния актьор.

През по-голяма част от 2010 г. актьорът беше замесен в редица скандали, свързани с наркотици и алкохол, а през август се призна за виновен по обвинение в нападение на вече бившата си жена.

Въпреки това, през май 2010 г. Шийн подписа за още два сезона от сериала и получи увеличение на заплатата, която достигна рекордните 27,5 млн. долара на година, за ролята си на алкохолизирания женкар и ерген Чарли Харпър, който в много отношения отразява истинския му живот.

Въпреки скандалите, комедийният сериал има публика от 15 млн. зрители седмично само в САЩ.  

Водещи

Най-четени