Дейвид Бекъм ще се срещне с британския премиер 27.07 | 07:05

Звездата ще говори с Камерън за проблемите с глада при децата по света

От Елена Кирилова

Дейвид Бекъм ще посети британския премиер Дейвид Камерън да предприеме незабавни действия в борбата с недохранването на множество малки деца по целия свят, съобщава DigitalSpy.co.uk.

Звездата ще занесе на Камерън писмо, подписано от някои от най-известните и влиятелни знаменитости в света, сред които Клаудия Шифър, Упи Голдбърг и Роби Уилямс.

Бекъм е дългогодишен посланик на добра воля на УНИЦЕФ. Ето защо той ще се фокусира главно върху решаването на проблеми, свързани с глада. Недохранването при децата може да доведе до увреждане на мозъка.

По думите на съпруга на Виктория Бекъм, когато децата не получават нужните им хранителни вещества в първите 1000 дни от живота си, тялото им преминава през редица промени. Процесът е необратим и спира децата да развиват потенциала си. Това означава, че те остават в капана на бедността до края на живота си.

Дейвид смята да попита Камерън няма ли шанс Олимпийските игри, които скоро ще започнат в Лондон, да бъдат използвани като огромна трибуна по тези проблеми, за да им бъде обърнато повече внимание.

Водещи

Най-четени