Джъстин Бийбър издаде автобиография 09.11 | 10:06

16-годишният канадски певец иска да разкаже какъв е бил животът му до момента и как е станал милионер

От Нели Минчева

Когато 16-годишен тийнейджър обяви, че публикува автобиография от 200 страници, човек има право да се чуди каква дълбочина на текста би могъл да очаква. Това положение обаче изглежда никак не притеснява канадската млада звезда Джъстин Бийбър.

Бийбър, който на своята крехка възраст, вече е милионер и е любимец на тийнейджърките по света, коментира пред АФП: „Идеята да напиша такава книга ми хрумна, защото има толкова много неофициални книги, представящи моята история, и толкова хора пишат за мен, че голяма част от разпространяваната информация не е истина“.

„Искам да представя какъв е бил животът ми до момента и как съм стигнал дотук“, допълва Джъстин.

Иначе, в общи линии, неговата история, известна и преди автобиографията, е следната: Канадецът е открит благодарение на YouTube, където качва свои видеа, подписва договор с певеца и продуцент Ъшър, издава албум, ползва се от силен маркетинг и организация на мащабни концерти.

Преди да започне кариерата си, Джъстин е имал и трудни моменти. Родителите му се разделят, когато той е на две годинки. Майка му го отглежда сама, без да разполага с много средства. Бийбър се научава сам да свири на барабани, пиано, китара, дори тромпет.

Автобиографията му вече е в продажба в САЩ, вероятно скоро ще е и в книжарниците в Европа.

Най-четени