Донков ревна за Радина! (ВИДЕО) 25.09 | 19:30

Актьорът сравни болката си с тази на Божия син

От iNews

Деян Донков се разплака във видео обръщение към своите последователи в Инстаграм. Актьорът публикува стори от местна църква, държейки икона на Исус Христос. Картината е рисувана в продължение на 2 години с много молитви и пост, изцяло с минерали и бои от природата, уточнява Деян.

"Най странното е, че в момента аз съм в сходно душевно състояние, тъй като получих много рани и благодаря за тези рани, защото те ме възкресяват и извисяват. А от високото не виждам и не чувам онези които ме предават, онези които слугуват на клевети, лъжи, суета и прочие. Затова Той (Исус Христос – б.р.) е казал: Прости им, Господи, те не знаят какво вършат!", разказа във видеото Донков, а накрая не сдържа сълзите си и те рукнаха.

За всички стана ясно, че визира бившата си жена Радина Кърджилова и решението й да го напусне, заменяйки го с колегата му Пламен Димов, пише Телеграф.

"Истински вярващ човек!", "Браво, Деяне, Бог да е с теб", поздравиха го последователите му.

На други обаче не им се понрави сравнението с Исус Христос и го определиха като богохулство. "Не си единственият разведен мъж! Всички ли сте Божии синове?!", "За да те е напуснала, и ти имаш вина! Но да се определяш като втори Исус Христос, мъченик и изцерител – си е чисто богохулство!", упрекнаха го в мрежата.

 

Водещи

Най-четени