Евгени Минчев: Йорданка Христова е темерут 14.10 | 11:39

Лорд Минчев заклейми половината съквартиранти

От iNews.bg

Евгени Минчев напусна къщата на VIP Brother по волята на зрителите и не остана длъжен на никой по отношение на коментарите си за съквартирантите. 

"Йорданка Христова се срути в очите ми като звезда, тя е темерут и много властна, но продължавам да обичам песните й”, заяви лордът при Гала в предаването "На кафе". 

Той сподели, че не иска никога повече да вижда Йорданка и ще с повечето би останал приятели в реални живот, но певицата просто не е неговият човек. Евгени отбеляза, че в къщата не е имало нито една истинска звезда освен него и Данчето Христова, която се показала прекалено властна. 

За Иво Аръков Евгени обясни, че са плакали заедно, защото няма нищо по-истинко от мъжките сълзи. Но Иво бил напълнял с цели 10 килограма, откакто е в къщата. "Гъзът му е станал като Санстефанска България."

Лорд Минчев поясни, че в къщата е имало още двама гейове, но те не са си признали и това много го дразнело. Все пак Евгени смята да се види в повече хора от къщата, след като излязат в това число Иво Аръков, Ели Гигова, Наско Месечков, Елена Кучкова и Камелия Тодорова. 

Но не иска да има никави взаимоотношения с Йорданка, Влади Въргала, Зорница, Ива и Wosh Mc. 

Най-четени