Жени Калканджиева направо разплака Лилана 14.05 | 15:10

Поп певицата е влюбена, успешна и толкова „добро и възпитано момиче“

От Мартина Панайотова

"С човека до мен съм като малко момиче", откровено призна поп-лолитката Лилана пред водещата на "Съпругите" Жени Калканджиева тази неделя.

Певицата сподели, че с човека, с когото е в момента са заедно от години, което обаче не пречи очите й да светят всеки път, когато говори с него по телефона. Рускокоската довери на Мис България още, че на първо място за нея винаги ще бъде любовта.

"Не бих си позволила да пренебрегна човека до мен, заради професионален ангажимент. Вярвам в безграничната любов и смятам, че съм я срещнала", коментира в студиото на Нова още тя.

Емоционалното гостуване стана още по-емоционално, когато Лилана се разплака, но от радост и гордост. Причината бе самата водеща Жени Калканджиева, която я засипа с комплименти, похвали прекрасната й фигура и я определи като "добре възпитано и умно момиче”.

INews припомня, че в момента ЛиЛана се занимава с активна промоция на новото си видео "Без теб", готви участие в благотворителния концерт "За детство без насилие” и развива новия си бизнес, насочен към IT услугите.



Водещи

Най-четени