Излезе вторият посмъртен албум на Майкъл Джексън 25.11 | 14:44

"Immortal" се предлага като двоен компактдиск и в стандартна версия

От Олга Андреева

На музикалния пазар вече може да се намери най-новият албум с песни от творчеството на Майкъл Джексън, "Immortal".

Въпреки че миналата година излезе първият посмъртен албум "Michael", който включва неиздадени песни, се оказа, че има цяло състояние от неиздадени парчета, като не е ясно за колко албума ще стигне то.

Миналия месец стана ясно, че вторият албум ще излезе през ноември и ще включва нови материали и преработени версии на някои от най-големите му хитове.

"Immortal" се предлага в две различни издания - в луксозна версия на двоен компактдиск и лимитирано количество и в стандартна версия на единичен компактдиск, съобщават от "Вирджиния рекърдс" за БТА.

След разрешение от компанията и наследниците на Краля на попа творческият екип зад "Immortal", начело с утвърдения музикален дизайнер и режисьор Кевин Антюнс, въвежда нов подход в обработването и преосмислянето на оригиналните записи на Майкъл Джексън.

Албумът представя преработени версии на някои от най-големите му хитове и новооткрити записи, неиздавани до този момент, включително и алтернативна версия на хита "ABC" на Jackson 5 и записи на хор за песента "They Don`t Really Care About Us".

Проектът "Immortal" е музиката към спектакъла на "Cirque du Soleil", който започна през октомври световно турне, а следващата година ще посети и България.

Водещи

Най-четени