Каква поредна драма в Къщата, дами и господа! 12.12 | 12:19

Русата Златка не се справя със славата

От Цанка Донкова

Както се очаква за едно риалити предаване, така и в Big Brother All Stars драмите се редят една след друга. Причините за тях обаче са все по-различни и все по-пикантни.

Драма, която заслужава внимание е свързана с Русата Златка. Тя само зави, че славата и идва в повече и не би могла да я понесе отново.

"След като чух, че Георги ме обича, вече имам сили да остана до понеделник. Не знам дали се вижда, че всяка вечер целувам снимките му", заяви през сълзи тя.

Поредният "трус" в Къщата се оказа първият изгонен. Това е победителката от Big Brother Family Ели Кузмова.

Най-големият шок от това решение бе за двете Златки. Те зарониха крокодилски сълзи за дружката си. Още един съквартирант бе опечален от изгонването на Кузмова. Кучето на Денди дори хукна след нея и излезе от Къщата. Собственикът му обаче остана непоколебим. Той само отрони "Притеснен съм" и отпи от уискито в чашата му. В крайна сметка кучето отново влезе в Къщата.

Другата сериозна драма, която витае около Съквартирантите тези дни е коментарът на Николай Йорданов. Той направо препоръча на Кристина Патрашкова да се евтанизира незабавно.

Йорданов не пропусна да даде мнението си и за останалите финалисти в Big Brother.

"Няколко застаряващи курви, някои от които доста грозни. Всички с разбити нервни системи. Сред тях лъсват Златки, два броя, с общо IQ около 10, огромно самочувствие и "качества", които съвпадат напълно с която и да е стирка."

Но това не бяха най-пиперливите коментари на Йорданов. Той продължи с констатациите, че в Къщата има риалити звезда, която е съсредоточила вниманието си върху физиката си и друга, за която най-оптимистичният вариант е да ръководи някоя обществена тоалетна.

Все пак естетът се изказа и в малко по-положителна светлина за Съквартирантите.

"Лео, най-нормалното създание вътре, естествено чужденец. И после Джийсън Брад Люис бил черната овца вътре. Черен да. Овца - едва ли", заяви Йорданов.

Предстои да разберем какво още драматично ще се случи в Къщата.

Водещи