Карла Бруни е бременна отново? 30.06 | 09:53

Френско издание твърди, че семейство Саркози чака второто си дете

От Диана Цветкова

Бившата първа дама на Франция Карла Бруни отново е бременна, твърди френското списание Closer.

Това ще е второто дете на 44-годишната Карла и 56-годишния Никола Саркози. Разкритието идва, след като по-рано медии писаха, че тя е изпаднала в депресия откакто съпругът ѝ бе победен в надпреварата за президент на Франция.

Миналия септември се роди първото дете на двойката – малката Джулия, а изданието отбелязва, че докторите сега предупреждават Карла да се пази много, защото вече е на възраст.

"От няколко седмици хората се чудят защо тя не успява да свали килограмите, натрупани през последната ѝ бременност. Но сега можем да разкрием, че Карла Бруни-Саркози отново е бременна", пише Closer.

От списанието са категорични, че коремчето на бившия модел наедрява непрекъснато и това не е заради възрастта ѝ или начина на хранене.

"Чудехме се какво ще прави двойката след загубата на президентските избори, но сега вече знаем – ще играят на щастливо семейство".

Новината не е потвърдена официално, така че само времето ще покаже дали редакцията на френското списание е права или става дума за поредния жълт слух.

Водещи

Най-четени