Къци отвърна на удара с „Фънкамун“ 03.12 | 13:51

„Къцамун“ и „Фънкамун“ са двата „хита“, с които бившите съквартиранти се заяждат един с друг

От Гергана Златкова

Въпреки че официално свърши, очевидно VIP Brother все още продължава да вълнува звездите. Или по-точно двама от най-широко обсъжданите съквартиранти– Къци и Фънки.

Водещият понесе много обиди и гаври от страна на останалите ВИП-ове в Къщата, като последната от тях беше хитът, който Димитър Ковачев – Фънки и музикантите от "Черно фередже" съчиниха за него.

Текстът на песента е меко казано груб и нецензурен. "Къцамун, Къцамун, Къцамун, аз те плюя, ти седиш кат бастун" е едно от най-малко обидните изречения в хита.

"Тя идеята за песента е обща. Като излязох от Къщата, се събрахме с тайфата и се запихме. Тогава ми хрумна и рекох: Абе, я да ударим Къцака с едно парче. И така станаха нещата”, разказа Фънки.

И въпреки че от страна на Къци няма отговор, феновете му се заканиха, че ако той не вземе нещата в свои ръце, те ще отвърнат на удара вместо него.

Почитателите на водещия скочиха срещу песента "Къцамун" и в отговор на поредната гавра с него разпространиха хита "Фънкамун":

"Фъкамун, Фъкамун, долен и ..... маймун, пак изложи се, но зная можеш още ти до края.

Много гадости изля, супер много изпростя, бягай ти глупак надут, ще ти теглим всички шут."

Остава само въпросът дали водещият приема поредните подигравки срещу себе си откъм забавната им страна, за което говори колажът, който е публикувал сам на профила си, или действително има намерение да съди тези, които го обиждат така директно.

Най-четени