Лейди Гага не се интересува от теглото си 14.08 | 09:53

Скандалната певица твърди, че килограмите не я интересуват

От Микаела Мохарамян

Лейди Гага не се притеснява за фигурата си. Хитовата изпълнителка, която напоследък парадира с доброто си телосложение, твърди, че се поддържа единствено защото се страхува, че спекулациите за теглото ѝ могат да засенчат музиката, която прави, съобщава Contactmusic.

27-годишната певица споделя в интервю: "Трябваше да се върна във форма, но честно казано, никога не ми е пукало за теглото ми... другите са тези, които се притесняват. Понякога се страхувам, че ако не съм с подходящо тегло, хората ще говорят за това, а не за музиката ми."

Изпълнителката на Bad Romance е признавала преди време, че от 15-годишна страда от проблеми с храненето. След като миналата година качи 11 кг, тя постна своя снимка по бельо и сложи заглавие, в което разкрива, че има проблеми с тялото си от юношеска възраст. Написа: "Булимия и анорексия, откакто бях на 15."

Освен това Гага казва, че ресторантът на баща ѝ в Ню Йорк има принос за извивките по тялото ѝ. "Обичам да ям паста и съм като едно италианско момиче в Ню Йорк. Ето защо стоя далеч от този град."

"Баща ми отвори ресторант. Толкова е уникален... толкова ужасно вкусно е и аз качвам по 2 кг всеки път, когато ходя там. Баща ми иска да ям в ресторанта му, а аз всеки път обяснявам, че по-скоро ще отида някъде, където мога да пия зелен сок."

Водещи

Най-четени