На колко години хората по света губят девствеността си 14.02 | 15:38

22 карти, които ще разбият всичко, което знаете по география

От iNews.bg

Мислите си, че сте добри по география и знаете много за страните, градовете, природните особности на континентите и т. н. Е, това е само върхът на айсберга. В света около нас има толкова много неща, които не са изобразени на картите, които сте разглеждали в часовете по география в гимназията.

Ако излезете извън ограниченията, наложени от досегашните ви знания, ще установите, че пред вас се открива не един нов свят, а направо цяла вселена от неподозирани характеристики на планетата Земя и хората, които я населяват и то напълно непозната на вас до момента.

За да опознаете света, в който живеете в детайл, ще се наложи да се запознаете отблизо с 22-те карти, които са събрали от Div.bg. Въпросните географски изображения нямат почти нищо общо, с картите, които сте виждали до момента. И вместо на въпроси от типа на "Къде е Узбекистан?" отговарят на питанки, които едва ли някога са ви хрумвали от типа на: "Кой е най-използваният интернет браузър в Беларус?", "Колко часови зони има на Антарктида?" и "На колко години хората по света губят девствеността си?"

1193309

На последния въпрос ще ви отговорим още сега. С помощта на данните представени на тази карта, разбираме, че, средностатистически, младежите в България осъществяват първия си полов акт на крехката възраст от 16 г. Редом с нашата нация подобна тревожна статистика отчитат още в Норвегия, Швеция, Финландия, Дания и Португалия като единствено Исландия изпреварва всички. На северния остров младежите обикновено губят девствеността си на 15-годишна възраст.

В другия край на скалата пък са жителите на Малайзия, където първия полов акт, най-често, се случва едва на 23-годишна възраст. С година по-рано той е осъществяван в Китай и Индия, а на 21-години девствеността си губят жителите на Тайланд.

Отговорите на всички останали въпроси, които никога не сте си задавали за света, можете да откриете в Div.bg, където ще откриете цели 22 карти, които ще преобърнат представата ви за света напълно.

Водещи

Най-четени