Най-ценните съвети на Наталия Кобилкина за лично щастие и страстен секс 09.06 | 17:58

Прочетете ги, за да ги приложите в своя живот!

От iNews.bg

"Жената трябва да уважава своята сексуалност, да чака подходящия мъж, да не прибягва към самоцелни сексуални контакти само за да задоволи желанието на другия. Стремете се към дълбочина в отношенията, не залагайте на числеността на опитите. Ако не се научите да говорите с единия партньор, няма да го правите и с другите, и най-вероятно ще повтаряте едни и същи грешки.

Всичко това не означава, че трябва да потулваме своята сексуалност. Ние имаме право да излъчваме желание за секс точно колкото и мъжете. Нима не сме независими, модерни, съвременни жени? Не бива да се страхуваме, а да показваме, че харесваме и желаем някого. Ние, жените, решаваме с кого да бъдем интимни. Мъжете просто предлагат. Няма нищо страшно да заявите на някого, че ви привлича, че искате да правите секс с него. Бъдете честни със себе си и с партньора. Тук няма манипулация. Когато лъжем, ние разхищаваме енергия."

Това е откъс от новата книга на известния сексолог и семеен терапевт Наталия Кобилкина "Пътят на щастливата жена" (изд. Colibri). В нея харизматичната дама споделя със своите читателки кои са основните компоненти на шастието, как могат да бъдат постигнати и кои са най-честите грешки, допускани от жените. 

В откровено интервю пред Jenite.bg Наталия Кобилкина дава ценни съвети, свързани с щастието в личния живот и страстта в секса. Вижте какво казва тя...

Кой е най-често срещаният проблем при българските двойки, за който хората търсят помощ от Вас?
Неразбирателство между партньорите, изневяра, липса на доверие един на друг, не могат да срещнат или да задържат правилния човек до себе си.

Какво ще посъветвате дамите, които считат секса за задължение и съответно не получават удовлетворение от него?
Правете любов заради себе си. Повярвайте, има мъж с когото наистина ще изгаряте от страст и това ще става все по-силно с времето.

А онези, които смятат, че вече е твърде късно да се влюбят и са склонни да сключат брак и да създадат семейство с кого да е?
Познавам доста жени, които са открили любовта си след 40 години. За любовта няма възраст! Просто вярвайте в любовта! 

Прочетете цялото интервю с Наталия Кобилкина, за да научите важни неща за щастието! 

Водещи