Новак Джоковоич раздава "ракетно" правосъдие в “Непобедимите 2“ 27.03 | 13:27

Продължението на хитовия екшън с премиера през лятото

От Ивайло Коралски

Както вече iNews ви информира, сръбският тенисист Новак Джокович, който е номер 1 в световната ранглиста от юли миналата година, ще вземе участие в продуцираното от Сълвестър Сталоун продължение на "Непобедимите" (The Expendables).

Ролята на Джокович не е голяма, но самият факт, че се нарежда до повече от божествен екшън каст, сред който личат имената на Джейсън Стейтън, Арнолд Шварценегер, Жан-Клод Ван Дам, Брус Уилис, Вини Джоунс, Джет Ли, Чък Норис, Ранди Котур и Долф Лундгрен, е достатъчен сърбинът да се почувства богоизбран.

Тенисист номер 1 на планетата играе себе си и раздава "ракетни" шамари като за световно, както можете да се уверите и от споделеното по-долу видео.

Показаните кадри с участието на Джокович са заснети на родна територия и на практика са първите, разпространени до момента от "Непобедимите 2".

В сюжетен план, предвид жанра и подбрания актьорски състав, можем да очакваме отново могъща патаклама в стил 80-те години, чудесен монтаж и не особено съдържателен сценарий. Естествено, при подобен род продукции интересна история и заплетен сюжет са последното нещо, от което се интересува зрителят.

Лентата, гласена за летен блокбъстър, трябва да направи премиерата си на 17 август тази година. Режисьор е Саймън Уест ("Механикът", "Червената Соня", "Лара Крофт: Tomb Raider").

 

Водещи

Най-четени