Памела Андерсън ще гостува в българския VIP Brother 09.09 | 13:14

Секссимволът пристига у нас другата седмица

От Елена Кирилова

Памела Андерсън, най-известната блондинка в света, ще участва в предстоящото издание на VIP Brother, разкриват от Nova телевизия.

Секссимволът ще пристигне в България другата седмица с полет от Рио де Жанейро, за да се включи в старта на риалити шоуто.

Андерсън вече три пъти е участвала в Big Brother, а това ще е първото й участие във VIP изданието на формата.

Последната й подобна изява беше през септември миналата година в Англия. Памела се е появявала в Big Brother в Индия и Австралия, съответно през 2010 г. и 2008 г.

От българската телевизия разкриха, че преговорите за участието на Андерсън у нас са отнели почти два месеца и общо 57 телефонни разговора с нейния агент. Уточняването на всичко е отнело 133 имейла, а заради часовата разлика екипът е работил по цели нощи.

Блондинката не крие въодушевлението си от посещението си у нас, тъй като твърди, че много обича да пътува и да се запознава с нови места.

"Направихме  буквално  невъзможното, за да планираме и осъществим участието й във VIP Brother България", обясни агентът на Андерсън. По думите му ангажиментът й у нас е довел до редица промени в програмата й, за да може да бъдат напаснати всички й участия, включително и това в американското шоу Dancing Stars.

Екипът на Big Brother обявиха, че са изключително щастливи да имат звезда от този ранг в Къщата.                        

Водещи