Скандали и лъжи завъртяха "Господари на ефира" 09.01 | 11:48

Свалено ли е предаването от ефир?

От Мартина Панайотова

Притеснителен за всички фенове на "Господари на ефира" слух пълзи из жълтите медии от вчера. Според клюките от Нова телевизия се опитвали да намалят парите за рубриката и за известно време замразили излъчването ѝ. "Господарите" са рекордьор по заплащане, а продуцентите получават по над 20 000 лева за всяко издание.

Тази информация обаче се оказа лъжлива. Рачков и Зуека ще се завърнат в ефира на телевизионната медия другата седмица с чисто ново студио. Предаването на телевизионни гафове, както и всички останали продукции на двамата братя Халваджиян, ще се снима в модерна сграда в крайния столичен квартал "Горубляне", писа в. "Всеки ден".

В момента всички от техническия екип разкачват кабели и жици от сградата на "Аско Деница" в квартал "Младост 3", където досега бе щабът на шоуто, и ги пренасят в халетата в Горубляне. Магазинът ще бъде разрушен и на негово място ще изникнат нов мол и жилищна сграда. "Нещо страшно е, всички мъкнем кабели - и звезди, и асистенти! Трябва да смогнем до крайния срок", казаха от екипа.

Арменците избрали "Горубляне" заради близостта на крайния квартал, бивше село, с баровските им резиденции в квартала на богатите "Бел вали" до Камбаните. Магърдич има просторна къща там, от която ще стига до новото си студио само за десет минути. Той и брат му Джуди се занимават не само с пренасянето, но и с подготовката на втория сезон на "Като две капки вода". Предаването, прекопирано от руската телевизия, ще стартира на гърба на "България търси талант" по bTV, което телевизията сама продуцира.

Заради много си ангажименти Халваджиян не можа да заведе жена си Кремена на любимите Малдиви, където по традиция семейството посреща новогодишните празници. Маги обаче е обещал на Кремена романтична екскурзия за Свети Валентин.

Водещи

Най-четени