Средновековен замък изниква за концерта на Лейди Гага в София 26.06 | 14:38

Звездата се "прероди" на сцената по време на концерт в Австралия

От Мартина Панайотова

На сцената на концерта на Лейди Гага в София ще бъде издигнат цял средновековен замък. Шоуто на мегазвездата със сигурност ще впечатли дори и най-дръзките фенове, обещават от SME.

В Австралия певицата откри свой концерт с песента "Highway Unicorn”, яхнала огромен бял кон. Само няколко минути по-късно ритъмът на музиката се ускорява и тя се преражда на сцената. Симулирайки излизане от утроба, Лейди Гага повежда цялата наелектризирана публика на едно спиращо дъха пътешествие с ударното парче "Born This Way”. И това е само старта на дългата два часа и половина невиждана визуална екстраваганца. Сюжетът на шоуто е разделен в няколко действия.

Комбинацията от засегнати теми е толкова колоритна, както и самата личност на поп кралицата - пъстра, ексцентрична и експлозивна. По време на концертите си Лейди Гага непрекъснато контактува с публиката. Тя засяга наболели обществени теми. Изкуството й е изцяло провокирано от лични емоции и преживявания.

Уникалната хореография на мега продукцията е повлияна както от ексцентричния Салвадор Дали, така и от впечатляващия Дейвид Бауи и гениалния Принс, но всичко е пречупено през типичната Гага-призма. Костюмите са удивителни, визията - вдъхновяваща. Спектакълът е истинско зрелище. В Австралия един от основните декори на сцената е впечатляващ диван, който изглежда като направен от сурово месо.

Концертът на Лейди Гага в София ще се състои на 14 август на стадион "Васил Левски".

Цените на билетите са от 70 до 200 лв и могат да се закупят от Тикетпро и техните партньори.



Водещи

Най-четени