Станаха ясни членовете на звездното жури в „България търси талант” 3 28.01 | 17:47

Любен Дилов - син, Есил Дюран, Ваня Цветкова и Асен Блатечки са ключовите фигури на третия сезон

От Мартина Панайотова

Тази пролет bTV ще даде начало на третия сезон на "България търси талант". Кандидатите за слава, наградата от 60 000 лв. и титлата "Талант на България” ще мерят сили и ще се опитат да впечатлят журито, което през този сезон ще бъде в нов и още по-звезден състав – писателят Любен Дилов–син, актьорът Асен Блатечки, певицата Есил Дюран и актрисата Ваня Цветкова.

Всеки от членовете в състава на журито е доказал се професионалист в своята област. Писателят Любен Дилов-син за поредна година ще дава оценки на талантливите участници. За актрисата Ваня Цветкова това също не е напълно ново предизвикателство, защото във втория сезон на шоуто тя беше част от формата като гост-жури.

Певицата Есил Дюран пък е доказала уменията си като жури в друг формат на телевизията през 2008 г. – Music Idol. Любимият на всички актьор Асен Блатечки, познат от хитовите сериали на bTV – "Стъклен дом” и "Фамилията”, също ще покаже нюха си за откриване на таланти.

Предварителните кастинги, които се проведоха в 8 града на страната в началото на февруари, показха, че интересът към предаването няма граници и не стихва през годините.

Какви таланти ще се открият на територията на страната ни, зрителите ще видят на пролет в праймтайма на bTV. Дали журито ще се изуми от нестандартните възможности на кандидатите, сред които 5-годишен гайдар, 6-годишен рапър и момиче, което владее делфински, 5-годишен вундеркинд, вицесветовна шампионка, 71-годишен руски диригент, 82-годишен поет, както и невероятни танцьори с атрактивни пърформанси, имитатори и комедианти. За разлика от предишния сезон в третото издание на формата ще вземат участие всякакви хора, с уникални и неподозирани умения, както и много повече таланти от чужбина.

Водещи

Най-четени