Филип Киркоров готви изненади за феновете си в България 13.06 | 12:14

Певецът ще представи на българската публика спектакъла "Другой"

От Пламена Вълчева

Филип Киркоров идва в България и ще зарадва феновете си с цели четири грандиозни концерта в края на юни и началото на юли. Певецът с български корени ще представи за българската публика спектакъла "Другой". Първият концерт ще бъде в Бургас на 28 юни, на 30-и ще зарадва почитателите си в родната му Варна, Велико Търново на 2-и юли, грандиозният финал ще се състои в София на 5-и юли в НДК.

Организаторът на концертите в България Виолета Гермашевска издаде в предаването "Усещане за жена" по TV7, че руската суперзвезда има страшно много изисквания за концертите си по света, но специално за България подхожда сантиментално и дори прекъсва специалната си диета, за да се поглези с традиционни български специалитети. Предвидил е почивни дни между датите, за да се разходи в морската столица. 

Спектакълът "Другой" e грандиозна продукция със сцена на шест нива, а един от най-ефектните моменти в програмата е превъртането на Филип на 360 градуса в метална центрофуга, която наподобява космически модул. Но това не е всичко. Киркоров готви и други изненади за почитателите си. В програмата на концерта е предвидено Филип Киркоров да изчезва и да се появява. Как точно става си остава мистерия дори за организаторите. 60 души екип и над 20 визии се смянат за концерта, който се очаква да продължи 3 часа. 

Шоуто носи идеята за позитивната промяна в живота и в творчеството на Киркоров. Бащинството е една от причините за поредната му метаморфоза. Двете му деца са родени от сурогатна майка, но той се грижи с пълна отдаденост за тях, разбира се, с помощта на бавачки и роднини.

Водещи

Най-четени