Да се обадиш на 911 заради един сандвич 15.06 | 13:48

Недоволен от храната си клиент прибегна до спешния телефон, за да потърси помощ

От Елена Кирилова

Мъж, решил да си купи нещо за хапване от магазин за деликатеси в Кънектикът, се обади на 911  и поиска властите да се намесят, след като от закусвалнята не изпълнили поръчката му правилно.

"Ъм, здравейте. Казвам се Ротър Макленън и съм в Grateful Deli”, казва мъжът, който е записан от телефоните на 911. "Аз специално поисках пуешко месо и малко шунка, повече сирене и много майонеза... и те не го изпълниха, така че се чудех дали не можете да направите нещо...”

Диспечерът на телефона не могъл да повярва на ушите си и поискал потвърждение от обаждащия се, че става дума за проблем, свързан с грешно направен сандвич, съобщава The Sideshow. Макленън потвърдил, като бил изключително убеден, че проблемът е сериозен.

Все пак гладният клиент бил доста упорит и отново попитал дали няма шанс някой да отиде при него и да му помогне да разреши конфликта.

Диспечърът от 911 се засмял, но след дълга пауза заявил, че ще изпрати човек на мястото, но в бъдеще Макленън трябва да се научи сам да си взема сандвичи.