Как едно прасе се сдоби с 43 000 последователи в Instagram? (СНИМКИ) 08.04 | 15:47

Пенелопи Попкорн е най-стилното прасе в интернет

От Пламена Вълчева

На фона на всички снимки на елегантни девойки и дами в социалната мрежа Instagram се появи една сериозна конкурентка за модната корона - симпатичната Пенелопи Попкорн, най-стилното прасе в интернет, пише "Daily Express”.

Породистата Пенелопи, издокарана с разноцветни ленти за глава, панделки, пуловерчета и жакетчета, редовно "публикува" свои снимки в Instagram и вече има 43 000 последователи в сайта, допълва БТА.  

Почитателите й могат да видят дори нейни фотоси с лакирани нокти. Едногодишната четинеста модна икона живее със стопаните си, майка с две деца - син тинейджър и дъщеря от Калифорния, САЩ, чиито имена не се споменават.

Всъщност идеята за профил на Пенелопи Попкорн е на двете деца и именно те се занимават с поддръжката му, въпреки че придружаващите снимките съобщения са написани сякаш от зурла на прасе.

"Пенелопи много обича да я обличат, не се противи на лакирането на ноктите и търпеливо позира за фотосесиите и дори им се наслаждава. Най-много й харесват лентите за глава с цветя и панделките, но когато e хладно, няма нищо против топлината на удобно пуловерче. Идеята за профил в Instagram осени децата по Коледа. Те искаха да покажат колко е сладка питомката ни с нейните дрешки и приветлив характер. Не сме и допускали, че нашата любимка ще се сдобие с толкова много последователи в сайта", разказва стопанката й.

Още снимки на модната икона, която се подвизава в Instagram, може да видите в нашата галерия.

Водещи

Най-четени