Китайците пак изтрещяха с нова мода (СНИМКИ) 28.08 | 14:50

Облечени от главата до петите на плаж!?

От Пламена Вълчева

На пръв поглед тези хора с костюми може да ви се струват като част от някакъв крайбрежен фестивал, където задължително трябва да си маскиран, но всъщност истината е съвсем друга. 

Тези облечени плажуващи са една малка част от китайците, които луднаха по нова мо да наречена Face-kini. Странни хора с разноцветни бански костюми, които покриват телата и дори лицата им се разхождат спокойно по плажовете на Китай и дори не будят изненада около заобикалящите ги. 

Манията по бански с лице - тотално е завладяла всички и за пореден път доказва, че китайците са доста изтрещели в модните си вкусове. Жените в страната масово използват маските за лице, за да се предпазват от ухапвания от комари, ужилвания от медузи и, разбира се, ултравиолетовите слънчеви лъчи., пише CBS News. 

По-същественият въпрос в този случай е: "Защо изобщо китайките ходят на плаж, като се обличат от главата до петите?" Още по-невероятно е, че дори и мъжете масово започват да носят такива костюми. Още снимки на смахнати китайци, носещи маски по плажа, може да видите в галерията ни. 

1373430

1373433

Водещи

Най-четени