Коледните секс играчки за палавници 15.12 | 17:34

За едни по-алтернативни подаръци

От Ивайло Коралски

Около коледните празници обикновено се нарояват десетки класации от всякакво естество, но дивните ни колеги предоставят такава, която ще представлява интерес основно за хората, които биха се обърнали, чувайки "палавник".

По същество играчки по Коледа получават послушните деца, имаме играчки за елхата, а също и играчки за мъже под формата на всякакви технологични джаджи. Едни играчки обаче някак си остават в сянка. И това са секс играчките.

Пренебрегването им е крайно несправедливо, защото и те имат място на празника. То, разбира се, не е под елхата, особено ако по-малките ви братовчеди ще ви идват на гости, но една секс играчка би била чудесен подарък за вас и вашата половинка.

Естествено, тези подаръци трябва да са дискретни и да сте сигурни, че гаджето ви си пада по това.

Примери за подобни играчки например са:

Играчка за майстори:

Да, това чудо на секс играчките прилича на бластер от научнопопулярен филм или нещо от сорта, но видът му не трябва да ви заблуждава. Прилича малко и на автоматичен трион, но не това е предназначението му. Той може да се използва и самостоятелно от жена, и от двойки. Мощността му обаче е несравнима и We-Vide Trill е в състояние да задоволи и най-капризните дами. Той е оборудван и с изключително удобна дръжка за соло игри. Снабден е с 8 различни режима и е напълно водоустойчив, а най-хубавото е, че батерията издържа 90 минути.

Останалите секс подаръци, в Div.bg

Водещи

Най-четени