По-красиви само за 48 часа? Възможно е! 12.10 | 14:59

Как да се вкарате във форма само за два дена

От Мартина Панайотова

Жените често изпадат в ситуации, в които трябва да влязат в перфектна форма за кратък период от време. За някое парти или сватба, която е след броени дни, и има опасност да срещнат бившия или пък бъдещия мъж. Jenite.bg са наясно с рисковете на подобни събития. Затова са ви приготвили съвети как да подобрите външния си вид само за 48 часа.

Избирайте храната и напитките

Внимателният подбор на храната и напитките е от съществено значение. Това, което минава през стомаха ви, оказва влияние върху кожата на лицето. Най-важно е да се фокусирате в хапването на зеленчуци. В тях се съдържат всички необходими за кожата витамини, протеини и минерали.

Избягвайте месото. Също така оставете настрана и захарта. От нея лицето ви губи еластичността и мекостта си. Алкохолът и кафето няма да са ви най-добрите приятели през тези 48 часа, тъй че ги откажете поне за малко. Солта и лютото ще ви дехидратират, а малките бръчици ще станат по-явни. Най-важното, което трябва да направите, е да пиете много вода, защото хубавата кожа е хидратираната кожа. Суровите ядки също са много полезни, но не прекалявайте. Една шепа е достатъчна.

Кои са останалите трикове, може да разберете от Jenite.bg.



Водещи

Най-четени