Само за жени: къде да пипнете, за да го побъркате 28.08 | 07:29

И мъжете имат ерогенни зони

От Мартина Панайотова

Има ерогенни зони при мъжете, за които дори не подозирате, осведомяват от Jenite.bg. Освен обичайните точки на удоволствието има и други, които не ни изглеждат толкова чувствителни и ги пропускаме.

Най-общо казано, частите на тялото, които нямат окосмение, се оказват учудващо ерогенни. Тъй че, ако искате да разнообразите сексуалния си живот, може да докосвате любимия на следните места:

Вътрешната страна на бедрото

Галенето от вътрешната страна на бедрото може да се окаже по-приятно за половинката ви отколкото сте си представяли. Движейки показалеца си отдолу нагоре, може да го "раздразните” приятно. Така го държите в нетърпеливо напрежение, заради близостта с най-ерогенното му място.

Задната част на врата

Всички знаят, че целувките по шията са възбуждащи. Акцентът в случая е върху задната част на врата и адамовата ябълка. Когато лежи с гръб към вас, започнете да го целувате леко по врата или просто го докоснете нежно с пръсти. Един неочакван допир може да го накара да настръхне. В по-разгорещен момент, не пропускайте да обърнете внимание и на адамовата ябълка. Преди да се пуснете надолу го обсипете със страстни целувки по цялата шия.

Къде още да се съсредоточните, за да го побъркате, може да разберете от Jenite.bg.

Водещи

Най-четени