Това изобретение ще стане любимо на повечето жени (ВИДЕО) 16.08 | 16:20

Коя почитателка на шоколада не би искала такъв уред

От iNews.bg

Повечето представителки на нежния пол са големи почитателки на сладкишите. Някои дори стигат до крайности и въобще не се притесняват как това ще се отрази на фигурата им. Затова най-новото изобретение на група аржентински учени със сигурност ще стане любимото на куп дами.

И какво му е толкова специалното?! С новия уред може да се инжектира течен шоколад в банани, пише Metro. Името на продукта е Destapabanana и определено успя да привлече вниманието на много хора. Шоколадът преминава през сърцевината на банана и я замества.

Всъщност не е задължително да използвате точно такъв пълнеж. Mожете да го заместите и някакъв крем, с карамел, кисело мляко, сметана или каквото друго ви хрумне.

Уредът се предлага в комплект с протектор за банани, който поразително прилича на някоя секс играчка. Тайната е в това бананът да бъде поставен в нещо като голяма спринцовка. Със специална дръжка се изтегля неговата сърцевина и след това с пластмасов дозатор се инжектира в освободената вътрешност на плода желаната плънка, отбелязва БТА.

Водещи

Най-четени