Порно звезда с мокър клип за Меси, Гуардиола и компания 20.07 | 11:50

Мария Лапиедра възпява своя любим Жоан Лапорта

От Ивайло Коралски

В Каталуня упорито се говори, че бившият президент на Барселона Жоан Лапорта, в момента депутат в местния парламент, ще се яви като кандидат за нов мандат на президентския стол в именития футболен клуб.

Лапорта беше наследен от Сандро Росел преди няколко години.

Половинката на бившия президент обаче, китната порно звезда Мария Лапиедра, явно силно желае нейният любим да се завърне на президентското кормило на Барселона.

Вероятно, за да засили интереса към своя любим, русата порно машина излиза с особено пропагандна балада, наречена "Laporta, Mi Hombre” (Моят човек, Лапорта).

Вгледайте се добре и в номера на фланелката, носена от Мария Лапиедра. Асоцииациите, които предизвиква избрания номер предвид трудовата дейност на блондинката не се нуждая от коментар, а в текста на песента възпява името на Лапорта и как той е бил човекът, привлякъл в Барселона легенди като Меси и Гуардиола.

Очаквано визуалното изпълнение е на ниво, което може да ви докара диабет, а дори не ни се мисли какво точно се е случило след края на мокрия видеоклип.

Хореографията на видеото, от друга страна, е съвършена симбиоза между прохождащ клип на Сашка Васева и Володя Стоянов.

Въобще, чудно.

Дали пропагандата на знойната Лапиедра ще бъде в плюс за кандидатурата на нейния любим, или по-скоро ще ѝ навреди, можете да чуете и видите при колегите ни от sporta.bg 

Водещи

Най-четени