Първокласници в час по физическо възпитание с Илиана Раева 18.05 | 14:30

Чаровната треньорка се включи в инициативата "Аз обичам спорта" и зарадва децата в столичното 51-во СОУ

От Краси Киров

Абсолютната европейска шампионка по художествена гимнастика Илиана Раева бе посрещната с вълнение от учениците от 1"б” клас на столичното 51 СОУ "Елисавета Багряна" в час по физическо възпитание, организиран от Министерството на физическото възпитание и спорта в рамките на Националната кампанията "Аз обичам спорта”. Часът започна с опознавателен разговор на тема спорт, премина в хубава загрявка и накрая "златното момиче” организира състезателни игри между децата.

От името на МФВС Илиана Раева подари на първокласниците топки за художествена гимнастика, за футбол, за баскетбол, за волейбол, комплекти за тенис на маса и комплекти за бадминтон. След като получиха автографи от голямата ни гимнастичка, те започнаха веднага да играят с новите спортни пособия.

От своя страна възпитаниците на 51 СОУ "Елисавета Багряна" бяха подготвили специален танц, който показаха на Илияна Раева като благодарност за проведения час по физическо.

"С радост се включвам в тази кампания. Това е похвална инициатива на Министерството на физическото възпитание и спорта. Адмирирам това, което се прави за децата. Важно е да имат стимул, а известните спортисти да им дават пример. Радвам се, че децата имат двигателна култура, защото е хубаво от малки да подържат спортна физика и дух. Всички тези подаръци, които получиха е крачка напред, за да започнат да спортуват”, каза Илиана Раева.

Водещи

Най-четени