Арсен Венгер: Трябва да направим невъзможното възможно 20.02 | 09:23

Мениджърът на Арсенал вярва, че футболистите му няма да се предадат и ще се борят до последно на реванша в Мюнхен

От Мариян Найденов

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер заяви след поражението с 3:1 от Байерн Мюнхен на "Емирейтс", че ако отборът му иска да продължи напред, трябва да "направи невъзможното възможно".

Въпреки загубата, френският специалист вярва, че футболистите му няма да се предадат и ще се борят до последно на реванша в Мюнхен.

"Нека си кажем истината - ще бъде много трудно, но ние ще се опитаме на направим невъзможното възможно", каза Венгер след мача.

"Трябва да отидем в Мюнхен и да се опитаме да променим негативния за нас резултат. Третият гол направи задачата ни много трудна, но ние трябва да вярваме и да се борим", добави наставникът на "артилеристите".

"Нашите фенове бяха фантастични и аз съм много разочарован, че не успяхме да им дадем победата, която искаха.

Въпреки че обстановката в отбора ни беше доста напрегната преди мача, футболистите ми се бориха здраво и дадоха всичко от себе си", каза още Венгер.

"Мисля, че третият гол на Байерн ни пречупи психически, защото ние дадохме много, за да се върнем в срещата и да изравним резултата, но на този етап от турнира винаги е трудно, ако изоставаш с 2:0", завърши мениджърът на Арсенал.