Юп Хайнкес: Наказахме грешките на Арсенал 20.02 | 08:46

"За моя отбор беше лесно да играе. В момента сме в невероятна форма", каза наставникът на Байерн

От Мариян Найденов

Старши треньорът на Байерн Мюнхен Юп Хайнкес заяви, че на баварците им е било лесно срещу Арсенал след победата с 3:1 в първия мач от осминафиналите в Шампионската лига, игран на "Емирейтс".

Гостите от Мюнхен поведоха с 2:0 с попадения на Тони Кроос (7') и Томас Мюлер (21'), преди бившият футболист на Байерн Лукаш Подолски да намали на 2:1 (55'). Крайният резултат бе оформен от Марио Манджукич (77').

Хайнкес, който напуска баварския гранд в края на сезона, похвали футболистите си за това, че не са показали никаква милост и са наказали всички грешки на Арсенал.

"За моя отбор беше лесно да играе. В момента сме в невероятна форма. Предимството ни е в това, че можем да накажем дори най-малките грешки на противниците си", каза наставникът на Байерн след мача.

67-годишният специалист добави, че е доволен от начина, по който футболистите му са влезли в двубоя, като даде ясно да се разбере, че да победиш отбор от Премиършип като гост не е никак лека задача.

"Когато спечелиш в Англия срещу английски отбор - това е огромен успех. Направихме страхотен старт с двата ранни гола и след това изиграхме добър мач. В крайна сметка съперникът ни показа, че е отбор за Шампионската лига", завърши Юп Хайнкес.

Водещи

Най-четени