Бербатов е готов да играе за Милан, потвърди Емил Данчев 17.07 | 17:02

Агентът на Митко говори за все още неясното бъдеще на нападателя

От iNews.bg

Димитър Бербатов е готов да облече фланелката на седемкратния европейски шампион Милан. Това заяви неговият мениджър Емил Данчев, който даде интервю за италианския "Калчомеркато", помолен да коментира бъдещето на българския нападател.

Благоевградчанинът продължава да търси изход от Манчестър Юнайтед, където доверието към него бе сведено почти до нула. В последните два месеца бяха изредени имената на редица клубове, които проявяват интерес към услугите на тарана, но до преговори или конкретни действия така и не се стигна.

Емил Данчев от своя страна заяви, че бившият български национал не би имал нищо против да заиграе в Милан, където вече търсят заместник на напускащия по посока ПСЖ Златан Ибрахимович. На този етап обаче "росонерите" са набелязали нападателите на Манчестър Сити Карлос Тевес и Един Джеко.

"Димитър наистина може да напусне Юнайтед още това лято. Мисля, че италианското първенство би му харесало", заяви Данчев пред" Калчомеркато".

"Знаем, че Милан и Ювентус търсят футболисти в атака. Това са два големи клуба. Димитър веднага би преминал в Милан, който от години следи играта му. Може би вече е дошъл моментът за подобен ход. Милан харесва Бербатов, но първо трябва да се стигне до преговори между двата клуба, преди всичко останало", добави Емил Данчев.

Интерес към българина проявява и турският Галатасарай, което бе потвърдено от Данчев.

"Засега не искам да коментирам Галатасарай. Димитър също знае за техния интерес, като самият той мисли, че това е клуб с големи традиции и чудесна атмосфера. Ако получим оферта, тогава ще я обсъдим. За Бербатов е важно да продължи да играе в Шампионската лига", заключи агентът.

В последните няколко дни се заговори, че апетити към българина проявяват два клуба от английската Висша лига - Куинс Парк Рейнджърс и Уест Хям.

Водещи

Най-четени