Бербатов може да остане във Фулъм в следващите 2-3 години 06.04 | 13:58

Това разкри мениджърът на тима Мартин Йол

От Иво Вецев

Мениджърът на Фулъм Мартин Йол смята, че българският нападател Димитър Бербатов ще остане в отбора поне още две-три години.

32-годишният магьосник на "котиджърс" осъществи изненадващ трансфер в лондонския тим през лятото, отказвайки оферти на Ювентус и Фиорентина в последния момент.

Така той се присъедини към холандския специалист, който го доведе на Острова преди години, когато се стигна до неговия трансфер в Тотнъм. Сега Йол е убеден, че тяхното партньорство може да продължи дълго време.

"Димитър е на 32 и е щастлив във Фулъм, така че го виждам тук в следващите две или три години", заяви Йол.

"Той започна да бележи голове за нас още от началото и има огромно влияние през целия сезон досега", допълни холандския спец. Йол не вярва да се появи отбор, който да изкуши Бербатов да напусне "Крейвън Котидж".

"Ние сме много стабилен финансово клуб, така че защо да го продаваме? А и не вярвам да се появи някой отбор с луда оферта за него", коментира мениджърът на Фулъм.

"Не трябва да забравяме, че той дойде при нас от Манчестър Юнайтед, който е един от най-големите клубове в Европа. Той казва на всички, че се чувства добре при нас. Димитър бележи голове и не се оплаква, дори когато се наложи да в по-задни позиции, което е непривично за него", каза още Йол.

Водещи

Най-четени