Ники Михайлов няма да ходи при Бербатов 06.04 | 10:13

От Фулъм не са отправяли оферта за национала

От Иво Вецев

Мениджърът на Фулъм Мартин Йол разкри пред медиите в Англия, че "котиджърс" действително търсят вратар, но това не било стражът на националния отбор на България Николай Михайлов.

Юношата на Левски кара последния си сезон в Твенте, като през лятото се очаква да напусне отбора в посока някое от топ първенствата в Европа, като за оферти към него се споменава в Англия, Италия и Испания.

На този етап обаче холандският специалист не обмисля да хвърля пари по Михайлов, въпреки че разкри, че Фулъм се е интересувал от услугите на вратаря, но през миналата година. Сега на дневен ред на "Крейвън Котидж" е подновяването на контракта на Марк Шварцер, който обмисляше да се откаже след края на сезона.

"Преговаряме с Марк Шварцер за подновяването на контракта, като вече сме дали нашата оферта и чакаме негов отговор", сподели Йол.

"Ако той приеме, би било чудесно, но ако откаже, ние ще продължим да преговаряме с него. НЕ отричам, че се оглеждаме за вратар, но в пресата има много спекулации по темата.

"Не е вярно, че преговваряме с Николай Михайлов. Отправихме запитване за него през миналата година, но не и сега", категоричен беше Йол.

Нуждата от вратар във Фулъм ще стане сериозна през лятото дори ако Шварцер реши да преподпише, защото Дейвид Стокдейл и Нийл Етеридж не са съгласни с резервния си статут.

Водещи

Най-четени