Бербатов подари на Стилиян фланелка на Юнайтед с неговия номер, подписана от всички "дяволи" 11.04 | 11:15

"Нещо от момчетата, което подарих на Стилиян онзи ден, когато отидох да го видя в болницата. Всички да го подкрепим", пише нападателят на "червените дяволи" в личния си профил във Facebook

От Мариян Найденов

Димитър Бербатов за пореден път демонстрира подкрепа към големия си приятел Стилиян Петров. Както е известно, капитанът на националния ни отбор се бори срещу остра левкемия, с която беше диагностициран преди малко повече от десетина дни.

На страницата си в социалната мрежа Facebook, Бербатов показа фланелка на Манчестър Юнайтед с номер 19 на гърба и надпис "Стан", която е подписана от всички играчи на "червените дяволи" и която Бербатов от името на всички е подарил на Стилиян, когато го е посетил в болницата..

"Нещо от момчетата, което подарих на Стилиян онзи ден, когато отидох да го видя в болницата. Всички да го подкрепим", пише нападателят на "червените дяволи" в личния си профил във Facebook.

Димитър Бербатов беше един от първите, които веднага посети Стенли, след като научи ужасната новина за заболяването му. Преди няколко дни, отново във Facebook , Бербатов написа: "Нека всички се молим и вярваме, че Стилиян Петров, един от най-добрите футболисти, които България е раждала, един от моите най-добри и близки приятели, ще спечели тази битка... Дръж се, Бат Стел..."

Стилян Петров и Бербатов са бивши съотборници, както в националния отбор, така и в ЦСКА. Двамата играха заедно при "армейците" в края на 90-те години, а в националния тим бяха водещи фигури преди футболиста на Юнайтед да напусне отбора."

Водещи

Най-четени