Бундеслигата отново е вариант за Бербатов 27.01 | 15:18

Байер Леверкузен е готов да си върне нападателя, пишат в Германия

От Константин Симидчийски

Още един от бившите клубове на Димитър Бербатов е проявил желание да го върне в редиците си, съобщава немският ежедневник "Експрес".

Става дума за намиращия се на второ място в Бундеслигата Байер Леверкузен, който преди повече от десет години го закупи от българския ЦСКА.

Изданието информира, че старши-треньорът на "аспирините" Сами Хюпия продължава да търси нов централен нападател, който да помогне на тима в оставащите битки до края на сезона.

Бербатов и неговият агент Емил Данчев вече споделиха, че бившият национал има желание да напусне Фулъм, който е сериозно застрашен от изпадане през този сезон. "Котиджърс" обаче държат да запазят един от лидерите си, който да им помогне в тежката битка напролет.

Интерес към Димитър Бербатов проявява и друг негов бивш клуб - Тотнъм, докато опцията "Арсенал" сякаш вече не изглежда актуална.

Димитър Бербатов тръгна към големия футбол именно от Байер Леверкузен, където игра между 2001 и 2006 година, преди да премине в Тотнъм за сумата от 16 милиона евро.

Водещи