Българските фенове разграбват билетите за шоуто на Тони Паркър 20.11 | 15:22

2000 пропуска за двубоя между Лукойл Академик и АСВЕЛ бяха продадени онлайн до вчера

От Михаела Ганчева

Звездата на НБА и френския национален отбор Тони Паркър, който се подвизава в екипа на местния АСВЕЛ Вильорбан, ще се радва на голям зрителски интерес при гостуването на Лукойл Академик в Еврокъп идната седмица.

Тимът на Паркър и българският шампион се изправят един срещу друг в битка за втора победа в груповата фаза на турнира във вторник. Зрелищният двубой ще се изиграе под покрива на спортното бижу "Арена Армеец", а организаторите на събитието се похвалиха със сериозен интерес дни преди двубоя.

До вчера разпространителят на билети в мрежата - Eventim е отчел продажба на над 2000 ценни хартийки за дербито, а на касите на "Арена Армеец" отдавна свърши първата партида с пропуски на символичната цена от 5 лв. Очаква се в близките дни интересът сред българските фенове да се разпали повече.

Тони Паркър и компания пристигат в София в понеделник и ще направят първа тренировка в "Арена Армеец" същата вечер. Двубоят с Лукойл пък е ден по-късно с начален час 18.00.

Вчера "студентите" загряха за евросблъсъка с разгромна победа над тима на Черноморец 93:59 в Правец. АСВЕЛ не остана по-назад и повали отбора на Елан Шалон, в който се подвизава българинът Илиян Евтимов в поредния си мач от френския шампионат.

Водещи

Най-четени