В Италия: 8 милиона делят Тевес от Милан 29.01 | 14:01

Тевес все пак може и да премине при "росонерите"

От Даниел Любомиров

Въпреки че вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани обяви още преди седмици, че "росонерите" ще привлекат или Карлос Тевес, или Макси Лопес, днес Corriere dello Sport разкри нова оферта за Карлито от страна на шампионите на Италия.

Дори след преминаването на бившия нападател на Барселона от Катания в посока "Джузепе Меаца", Галиани все още се надява, че ще може да си осигури аржентинското острие.

Единственият фактор, който все още се нуждае от избистряне, е несклонността на Силвио Берлускони да се съгласи със сделката.

Галиани ще се срещне днес в бившия премиер на Апенините, за да го убеди в правотата си, пише Corriere. Все пак, Милан няма как да се откаже от услугите на още един нападател, при положение, че Филипо Индзаги ще напусне отбора в обозримо бъдеще.

Ключът към Тевес са 8 милиона евро, които "росонерите" трябва да се съгласят да платят на Сити, при положение, че не закупят целите права на Карлито след изтичането на наема му.

Идеята на Галиани е да привлече нападателя под наем с опция за откупуване на стойност 24 милиона евро, но само при гарантирани въпросните 8 милиона, в случай, че Тевес бъде върнат на "Етихад" след края на сезона.

Водещи