В Левски започнаха да нищят загубата от ЦСКА 22.10 | 18:58

Изпълнителният директор на "сините" Иво Тонев проведе дълъг разговор с наставника Илиан Илиев

От Константин Симидчийски

Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев разговаря днес със старши-треньора на тима Илиан Илиев, като двамата обсъдиха болезнената загуба с 0:1 от ЦСКА в събота.

Тонев присъства на днешната тренировка на "сините" на ст. "Георги Аспарухов", като проведе дълъг и съдържателен разговор с Илиев.

На този етап стана ясно, че не са били обсъждани глоби за футболистите след разочароващото поражение.

На тренировката на Левски се появи и финансовият директор на клуба Константин Баждеков, както и членът на Управителния съвет Николай Илиев.

Иво Тонев сподели пред журналистите, че не е провеждал разговори с футболистите на отбора, като го е направил единствено с наставника Илиан Илиев.

"Разговаряхме дълго с Илиан. С футболистите не сме говорили. Това само треньорът го направи. Имало е разбор на мача. Най-вероятно утре и аз ще си поговоря с тях", сподели Иво Тонев пред репортерите.

Силният човек в Левски добави, че ще помисли над възможността дали да отговори в по-сериозен тон на "синята" легенда Наско Сираков, който след дербито отправи нова вербална атака към ръководството на клуба.

Тонев заяви, че "продължава да спазва мъжката си дума със Сираков", като "ще помисли дали да отговори" на Наско Сираков.

Водещи

Най-четени