Наско Сираков: Илияне, момче, вече не си в Берое 21.10 | 13:19

Легентата на Левски нападна остро треньора и Иво Тонев

От Даниел Любомиров

Бившият изпълнителен директор на Левски Наско Сираков отново използва социалната мрежа Фейсбук като трибуна, за да изрази бурното си негодувание от представянето на "сините" вчера във Вечното дерби.

ЦСКА спечели с 1:0 с гол на Серж Нюанджи в началото на второто полувреме, който дойде след груба грешка в защита. След този момент пък Левски така и не застраши сериозно вратата на противника и имаше само един точен удар.

Наско Сираков потърси сметка от двете водещи фигури в ръководството на Левски - Иво Тонев и Илиан Илиев. Според бившия голаджия на "сините" всички линии на състава са трагични, а селекцията е тотално провалена и затова е нужно да се търси отговорност.

Ето и цялото съобщение на бившия изпълнителен директор и бивш голмайстор на Левски във Фейсбук (публикувано без редакторска намеса):

Отговор на стотиците ви въпроси в фейса не мога да дам!!! А и други трябва да го направят.Мога само да изкажа мнение.Съжалявам само,че за сетен път се оказах прав...но какво да се прави,като съм толкова навътре в материата ФУТБОЛ.

За разлика от многото страхливци във футбола ни,аз казвам това ,което мисля и виждам. Не ме е страх,защото ако са забравили,да им припомня,че се казвам НАСКО СИРАКОВ!!!

Относно Илиан Илиев:Момче ,не е лошо да разбереш най накрая, че си треньор на ЛЕВСКИ,а не на БЕРОЕ.Стига с тия клишета,че всеки отбор ти се затварял!Намери противодействие на това!

Трябва да ти се извиня,за думите ми,че в защита сме слаби.Ние просто сме трагични във всички линии.И не се сърдете като малки деца,а работете и се поправяйте.Никой не иска да ви сменя,а искаме ЛЕВСКИ да ни радва.

Относно и думите на Иво Тонев:Кой и с какво ви е атакувал,Иво?По-спокойно никой не е работил в този клуб.Ама от време на време,трябва и да се отговаря на въпроси.Примерно:Кой носи отговорност за тази тотално провалена селекция?

Ако вие с Илиан имате въпроси към мен,знаете ми телефона!!!Винаги ще ви отговоря,но мразя намеците в медиите!!Бъдете истински мъже,защото това е задължително качество,за да бъдеш Ръководител или Треньор на ЛЕВСКИ!!!

Водещи

Най-четени