Василев: Горд съм, победата ни принадлежеше 02.08 | 11:22

Босът на Ботев е останал доволен от видяното срещу Щутгарт

От Иво Вецев

Собственикът на Ботев (Пловдив) Цветан Василев е останал доволен от показаното от футболистите на отбора при вчерашното равенство 1:1 срещу Щутгарт.

"Канарчетата" надиграха именития немски тим и само късметът ги лиши от заслужена победа, а банкерът е убеден, че Ботев има всички шансове да излезе краен победител, въпреки че реваншът е в Германия.

"Играем европейски футбол. Естествено, че победата ни принадлежеше, но все пак си мисля, че имаме огромни шансове да се класираме след втория мач", сподели след срещата Василев.

"Публиката е моят мехлем и балсам за душата. Казах на футболистите, че съм горд с тях и искам да продължат в същия дух. Хареса ми играта, винаги съм казвал, че в Ботев най-много харесвам публиката.

За тази година не бих казал, че е изпълнена програма максимум, защото се видя, че може да продължим напред. При нас няма максимум или минимум - има една основна цел и това е отборът да играе достойно. Това е моята мечта. 

Няма титла на всяка цена и никога не бих поставил такива цели. Отборът е способен да спечели титлата и да елиминира Щутгарт. От тук нататък шанс, който днес не беше на наша страна", сподели още собственикът на Ботев.

Какво каза Цветан Василев за разследвания мач срещу Пирин (ГД) и за победата на Лудогорец над Партизан вижте в Sporta.bg

Водещи

Най-четени