Виктор Йосифов е напълно възстановен, тренира наравно с отбора 17.06 | 13:02

Нашите са настанени в супер луксозен комплекс в Бремен, където волейболната зала е залепена до хотела и има топла връзка между тях

От Мариян Найденов

Централният блокировач на българския национален отбор по волейбол Виктор Йосифов, който претърпя контузия на глезена, е напълно възстановен. По време на вчерашната първа тренировка на националите в Германия той е показал добра форма и хъс за игра.

Момчетата на Радо Стойчев пристигнаха в Германия вчера сутринта и още същия ден направиха тренировка във фитнеса и залата, в която ще се играят и двата мача срещу Германия в последното ни гостуване от груповата фаза на Световна лига.

Нашите са настанени в супер луксозен комплекс в Бремен, където волейболната зала е залепена до хотела и има топла връзка между тях. България и Германия си делят един етаж в хотела, където са настанени. На фона на типичното северно германско време - мрачно и дъждовно, тази сутрин отборът гледа видео, а следобед има волейболна тренировка от 16:30 до 18:00 часа.

Утре преди първия мач ще стане ясна групата от 12-те играчи за гостуванията в Германия. Нашите ще имат тренировки всяка сутрин от 10:30 часа преди двете срещи.

Водещи

Най-четени